Tässä jotain perustietoja blogin kirjoittajasta siltä varalta, että jotakuta lukijaa kiinnostaa. Tätä on päivitetty 3.11.2013.Omakuva

Nimi: Samppa Kalminen

Perustietoja:

  • Ikä: Kirjoitushetkellä 34v.
  • Pituus: 180cm
  • Paino: Karppauksen aloittamisesta lähtien laskusuhdanteinen. Kirjoitushetkellä 74,5kg. Tavoite on alitettu ja tulevaisuus vielä auki.
  • Asuinpaikka: Ilmajoki / Etelä-Pohjanmaa
  • Koulutus: maalari,  tietojenkäsittelyn at, vuoden verran lukiota
  • Nykyinen ammatti: remonttimies
  • Nettisivut: calmistoworld.info (aiheena omatoimimatkat)

Harrastuksia:

  • Tietokoneiden parissa räpeltäminen (kirjoittaminen, musiikin säveltäminen, kuvankäsittely, videot, sivustojen ylläpito, pelit ym)
  • Lukeminen (romaaneita, aikakauslehtiä, tietokirjoja)
  • Musiikki (lähes kaikkea ambientista progeen poislukien iskelmä ja R&B)
  • Uinti, uimahypyt hupimielessä
  • Pyöräily
  • Sähly viikoittain työporukan kanssa
  • Matkustaminen (omatoimisia reissuja mielenkiintoisiin paikkoihin, käy tutustumassa kotisivuihin)
  • Historia
  • Kokkaaminen
  • Kalastus lähinnä virvelin avulla (aika vähälle on jäänyt tällä hetkellä)

Karppaustietoja:

  • Aloitettu maaliskuun alussa 2013.
  • Aloitettu ketoosilla <30 hhg/pv, nyt hieman enemmän hiilareita lähinnä kasviksista / juureksista.
  • Painonpudotus tähän mennessä n. 22,5kg.
  • Liha & kala: kaikki rajoituksetta ja päivittäin. Myös laadukkaat makkarat sekä muut vhh lihatuotteet.
  • Kasvikset: pyrin käyttämään mahdollisimman monipuolisesti päivittäin, mutta välttäen perunaa.
  • Viljatuotteet: toistaiseksi kiellettyjä (ja pysyvätkin kiellettyinä gluteenin välttämiseksi).
  • Rasva: kaikki tuotteet mahdollisimman rasvaisina versioina. Ruuanlaitossa voi, oliiviöljy ja neitsytkookosöljy.
  • Sokeri: erittäin vähäisiä määriä esim. majoneeseissa, muuten kielletty.
  • Palkokasvit: osa normaalia ruokavaliota.
  • Kananmuna: pari kappaletta aamiaisella päivittäin, lisäksi osana muuta ruuanlaittoa.
  • Marjat: silloin tällöin.
  • Hedelmät: pienissä määrin ja osana ruoanlaittoa.
  • Pähkinät: pieniä määriä satunnaisesti.
  • Siemenet: osana ruuanlaittoa silloin tällöin.
  • Mausteet: mahdollisimman monipuolisesti. Suosin tulisia makuja ja chilin käyttöä.
  • Makeutusaineet: karppisokeri, nestemäinen syklamaatti ja joosepin kaloriton vaahterasiiprappi.
  • Lisäravinteiden käyttö: päivittäinen kromi, magnesium ja kalanmaksaöljy. Tulevaisuus avoinna.

Ravintoarvoja:

  • A-luokan lihansyöjä, syön kaikkea lihaa ennakkoluulottomasti ja ilman ettisiä tai tunnepohjaisia rajoituksia.
  • Enimmäkseen savuton, päivittäinen sähkötupakan käyttäjä.
  • Kahviton, mutta ei kofeiiniton. Juon makeuttamatonta vihreää teetä yleensä päivittäin. Joskus harvoin makeutettuja limsoja. Päivittäinen vichyn juonti.

Muita arvoja:

  • Uskonto: agnostikko. Hyväksyn kaikki uskonnot, mutta en niiden tyrkyttämistä muille. Itse en seuraa ketään johtajaa.
  • Politiikka: liberaalisti vasemmalla. En hyväksy nykyistä rikkaiden etuja ajavaa järjestelmää enkä tue Kataisen hallitusta.
  • Yhteiskunta: kannatan ihmisen vapautta huolehtia omista asioistaan. Vastustan nykyistä holhoavaa esivaltaa.
  • Talous: pyrin pärjäämään omillani. En havittele rikkauksia, mutta haluan pystyä kustantamaan harrastukseni sekä terveellisen elämän.
  • Ihmiset: pyrin tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Se ei kuitenkaan aina ole helppoa. Välttelen niitä, joiden seurasta en pidä.
  • Isänmaallisuus: arvostan Suomea, mutta en kuljeksi kaduilla uhoilemassa leijona-riipus kaulassa.
  • Maahanmuuttajat: työllistetään suomalaiset ensin, mutta osaajia voidaan palkata muualtakin. Rikolliset ja pummit takaisin sinne mistä tulivatkin.
  • Terveys: uskon karppauksen sekä liikunnan parantavan terveyttäni sekä elämänlaatuani monin eri tavoin.

Yhteystietoja:

  • Yleinen email: kaikille julkinen osoite skalminen(ät)luukku.com.
  • Kotisivujen email: samppa(ät)calmistoworld.info
  • Facebook: Samppa Kalminen