Idea saattaa kuulostaa oudolta, mutta itse asiassa tämä oli makuelämys pienellä rahalla ja vaivalla. Ananaslohko lasin reunalla ei myöskään ole vitsi, vaan sopii tähän makukombinaatioon kuin nyrkki silmään. Ja sanotaan nyt tämäkin vielä kerran: ananaslohko ei ilmaannu lasin reunalle tonnikalan tapaan tölkistä vaan se leikataan irti kokonaisesta ananaksesta.

Suolaisen luonteensa takia tämä juoma sopii paremmin aperitiiviksi kuin jälkiruuaksi, mutta miksei myös aamiaiseksi, illalliseksi tai välipalaksi? Jos haluat lisää tulisuutta, se onnistuu hyvin vaikkapa Blair’s Ultra Death-kastikkeen avulla.

Valmistusaika: 5 minuuttia.

1prk tonnikalaa öljyssä
300g turkkilaista jugurttia
1 valkosipulinkynsi
1 punainen chili
(tippa habanerokastiketta)
1dl kermaa
pala tuoretta ananasta

DSC_0129

1. Valuta enimmät öljyt pois tonnikalan seasta ja kaada syvään kulhoon. Voit myös käyttää blenderiä jos satut omistamaan. Murskaa sekaan valkosipulinkynsi sekä pilkottu chili. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

2. Kaada sekaan jugurtti ja soseuta lisää. Lopuksi kaada sekaan kerma ja sekoita kevyesti, ettei mene vaahdoksi.

Mainokset