Nyt on karppaajalla taas hetkeksi värkkiä aamupalojen paistamiseen. 😀

DSC_0089

Nämä tuli haettua suoraan tilalta, jossa ties miten monta kanaa kotkotti oven takana… jonne oli pääsy kielletty ilman tilanomistajan lupaa. Otin mukaan 2 kpl 30 munan lavaa, joten luulisi näistä riittävän syötävää joksikin aikaa. Maksu hoidettiin rahalippaaseen vain valvontakameran seuratessa tapahtumia. Ketään isäntäväestä ei visiitin aikana näkynyt. Tyhjät munakennot pyydettiin ystävällisimmin palauttamaan, sillä niitä ei kuulemma Suomessa enää valmisteta ja niistä tuottajalla oli pula.

Tässä perheessä on kaksi kananmunien syöjää, ja normiaamuina niitä menee pannuun 4-5 kappaletta. Osan kaavin pannun pohjalta evääksi töihin.

DSC_0026

Tässä on perinteinen aamiainen, joka koostuu puoliksi salaatista ja puoliksi munakokkelista. Munakokkeliin tulee yleensä laitettua seuraavaa: puolikas sipuli, noin 100-150g makkaraa tms, vähän jalopeno-viipaleita, kermaa, 4-5 munaa, juustoa, pippuria, chiliä, kookosöljyä. Jostain kummallisesta syystä meistä kumpikaan ei ole tähän vielä kyllästynyt, vaikka samaa herkkua on syöty aamuisin jo pitkään. Tämän evään nälänkarkoituskyky on loistava, itse pystyn tekemään fyysistäkin työtä noin 6 tuntia ilman että tekisi mieli syödä yhtään mitään. Useimmiten syönkin töissä pikaisen lounaan vasta puolenpäivän jälkeen. Usein se on samaa herkkua salaatin sekä omatekoisen rieskan kera.

Joskus tulin syöneeksi töissä roiskeläppiä, lihapiirakoita, nugetteja… onneksi nykyään tiedän paremmin, 22kg kevyempänä. =)