Tässä annoksessa ei ole liikaa rehuja käytetty. Setti on kasattu tahallaan vinoon esteettisistä syistä sekä syömisen helpottamiseksi. Läjässä on pohjalta aloittaen reilu porsaan kasslerpihvi, paistettu muna, ananassiivu, chili-grillijuusto sekä pihvitomaatti, kaikki reilussa voissa paistettuna. Lisäksi annokseen kuuluu paistettua makkaraa, kuullotettuja sipulirenkaita sekä valkosipulimarinoitua uunibataattia.

DSC_0091

Ananaksesta voisin sen verran sanoa, että kun on kerran maistanut oikeaa ei tölkkitavara enää kelpaa. Onneksi näitä nykyään löytyy kaupoista.

Jos jotakuta hiilarien määrä pelottaa, voi bataatin jättää kokonaan pois tai korvata vaikka salaatilla. Mättöannoksiin salaatti ei kuitenkaan omasta mielestäni oikein kuulu. 🙂

Tarkempia ohjeita lienee turha kirjoittaa, mutta bataatit on tehty tätä marinadia käyttäen. Nyt, kun noin 14 tuntia ateroinnista on kulunut alkaa jo hieman tuntua että jotain voisi taas syödä.

Mainokset