Nyt täytyy myöntää, että tiukasta ketokarpista on tullut lipsuttua muutaman päivän ajaksi, ja vasta tänään sain homman taas kunnolla takaisin raiteilleen. Tässä on ollut kaikenlaista härdelliä, joista ensimmäisenä voisin mainita työnantajani järjestämän saunaillan viime perjantaina, ja joka sopivasti katkaisi ketoosini kun tarjolla oli vain tavallista pizzaa ja salaattia ynnä melkoinen määrä erilaisia alkoholijuomia. Niihin kekkereihin en sentään viitsinyt omia eväitä raahata mukana. Viinakset olivat hyviä ja niitä oli riittävästi, kuten eräässä vanhassa elokuvassa sanottaisiin. Sittemmin saunailta johti vielä baari-iltaan, joka taas poiki kaikenlaista muuta mukavaa… 🙂 Karppaus ja selvinpäin olo unohtui koko viikonlopun ajaksi. Onneksi ketoosiin on aina mahdollista palata takaisin tällaisen jälkeen. Sen verran penaltia siitä tietty seuraa, että tavoitepainoon pääsy siirtyy ehkä viikolla, muutamalla päivällä tai jotain.

Paluu arkeen

Karu viikko alkoi karussa helteiden lämmittämässä kivibunkkerissa raskaan ja vaarallisen työn merkeissä. Tämä kuumuus todellakin alkaa jo vituttaa, vaikkei jatkuvien yöpakkasten kiroamisesta ole vielä montaakaan viikkoa. Mutta onneksi sentään voin raahata tämän läppärin ulos, missä tuuli hieman helpottaa oloa. WLANin kenttä yltää hyvin tähän terassillekin… tai no, ei hyvin mutta ainakin jotenkuten.

Nyt tänä iltana sain viimein aikaiseksi jotain oikeasti ihmiselle sopivaa ravintoa, eli jättiannoksen tuhtia kreikkalaista salaattia sekä täyden padallisen jotain sotkua jolle en nimeä ole viitsinyt keksiä ja jossa on hevosen jauhelihan lisäksi lähes kaikkea mitä kaapista sattui löytymään. Eilinen päivä menikin ketoosia uudelleen tavoitellen ja lähinnä pelkkää makkaraa järsien.

Aika vähällä tästä on kuitenkin selvitty, ellei nyt lasketa aika surkeaa oloa maanantaina, jolloin tuli vielä sorruttua joihinkin krapulamässyihin, kuten paneroituihin sikanugetteihin Atrian grillisalaatin ja kokiksen kera. Paino nousi koko turneen aikana vain 1,5 kiloa, josta on jo suurinpiirtein selvitty takaisin lähtölukemiin. Loppuviikko tulee kuitenkin menemään työtaakan alla kärvistellessä ja tulevaan matkaan liittyviä asioita stressatessa.

Matkasuunnitelmia

Niin… lähtö Denveriin, Coloradoon on ensi maanantaina. Sitä ennen sata muuta asiaa. Matkalla viivyn reilut 3 viikkoa, joten tuolta ajalta on turha odottaa paljoakaan tähän blogiin. Se riippuu siitä, jääkö jossain välissä asian vaatimaa luppoaikaa ja onko minulla tuolloin kummoistakaan halua edes pieraista blogeihin päin. Kotiin palattuani aion kyllä avata sanaista arkkuani ainakin sen suhteen, miten karppaus Amerikassa sujui. Ehkä saan kokoon joukon hyviä vinkkejä muille vastaavan kaltaisia seikkailumatkoja suunnitteleville. Matkasivustolleni aion kuitenkin kirjoittaa kattavan kertomuksen reissusta kuten aina ennenkin. Tätä kannattaa odottaa tapahtuvaksi aikaisintaan heinäkuun puolivälissä. Nyt kuitenkin muiden asioiden pariin…

Samppa Kalminen