Tämä on hyvin yksinkertainen ja helppo tapa saada evästä pöytään, jos on kiire tai ei huvita väsätä mitään monimutkaisempaa. Parsakaaliin tottumattomille sekä nille jotka eivät pidä sen mausta keitettynä tämä on myös hyvä keino kokeilla, josko siitä sittenkin olisi sapuskaksi.
Valmistusaika: 15 minuuttia
Vaikeusaste: helppo
500g parsakaalia
400g jauhelihaa
2 sipulia
2 tuoretta jalopeñoa
4 valkosipulin kynttä
1tl mustapippuria
2rkl soijakastiketta
viipale voita
suolaa
1. Kuumenna voi pannussa, ja ruskista siinä jauhelihat. Raasta parsakaali sekä sipuli raastinraudan karkealla terällä, ja lisää joukkoon sekoitellen. Silppua chilit.
2. Murskaa valkosipuli. Lisää mausteet ja paista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, ja pikaeväs on valmis. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
Mikä ”ketoosi” ruokavalio? Oletkohan nyt opiskellut VHH-elämästä tarpeeksi? ketoosi on tila johon ole suositeltavaa jäädä paria viikkoa pidempään. Blogisi perusteella olet siis aloittanut VHH-painotteisen elämän josta täällä kerrot? Tsemppiä elämänmuutokseen, kannattaa lukea kirjoja ja keskusteluryhmiä ja opiskella aiheesta ettei käy huonosti½
Pystymettästä on lähdetty liikkeelle ja oppia kertyy kaiken aikaa lisää. Ei asiaa voi ensin opiskella valmiiksi ja sitten aloittaa käytännössä. Ketokarppaajia on muitakin kuin minä, ja kyse on tosiaankin ruokavaliosta eikä parin viikon kuurista. Kommentistasi puuttuu linkki sinne, mistä tällaiset ketoosia koskevat ”suositukset” ovat peräisin.