Tämä on hyvin yksinkertainen ja helppo tapa saada evästä pöytään, jos on kiire tai ei huvita väsätä mitään monimutkaisempaa. Parsakaaliin tottumattomille sekä nille jotka eivät pidä sen mausta keitettynä tämä on myös hyvä keino kokeilla, josko siitä sittenkin olisi sapuskaksi.

Valmistusaika: 15 minuuttia
Vaikeusaste: helppo

500g parsakaalia
400g jauhelihaa
2 sipulia
2 tuoretta jalopeñoa
4 valkosipulin kynttä
1tl mustapippuria
2rkl soijakastiketta
viipale voita
suolaa

DSC_0033

1. Kuumenna voi pannussa, ja ruskista siinä jauhelihat. Raasta parsakaali sekä sipuli raastinraudan karkealla terällä, ja lisää joukkoon sekoitellen. Silppua chilit.

2. Murskaa valkosipuli. Lisää mausteet ja paista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, ja pikaeväs on valmis. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

Mainokset