Koostumukseltaan ja maultaan oiva kastike saalaatteihin tai dippailuun.
Valmistusaika: sikanopea
Vaikeusaste: sikahelppo
Oma makukokemus: täyteläinen ja mukava koostumus sekä maku.
200g kermaviiliä
4rkl partaäijää
3rkl sinappimajoneesia (Hellmann’s)
2 valkosipulinkynttä
1tl valkoviinietikkaa
tillisilppua
suolaa ja pippuria myllystä
1. Silppua tilli ja murskaa valkosipuli.
2. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku. Laita jääkaappiin maustumaan tunniksi. Maku paranee entisestään, jos annat sen olla jääkaapissa yön yli.
Mitä on partaäijä? 😀
Oho sori, eihän kaikki tiedä. Karppajien keskuudessa ainakin ihan yleinen termi. 🙂 Siis meet jugurttihyllylle kaupassa niin tiiät. 😉