Päivän aamiainen oli tällä kertaa munaton sekä lihaton, mutta siitä huolimatta sopivan rasvainen ja proteiinipitoinen, kuten karppaajan aamiaisen kuuluukin. Oikeastaan tämän olisi kruunannut salaatinlehdistä tehty peti, mutta en jaksanut niiden takia enää lähteä kauppaan. Annos on yhdelle, mutta kokonaisesta avokadosta saa sopivat aamiaiset kahdelle.

Valmistusaika: 5 minuuttia
Vaikeusaste: helpohko
Oma makukokemus: mukava sekoitus, jossa eri makuja sopivasti

puolikas avokado
5cm pätkä kurkkua
kourallinen mustia oliiveja
2 aurinkokuivatun tomaatin puolikasta
raejuustoa
hyppysellinen persiljaa

DSC_0033

1. Halkaise avokado, ja poista kuori. Kypsässä avokadossa sisus on helppo kaivaa kokonaisena irti isolla lusikalla. Leikkaa viipaleiksi.

2. Leikkaa kurkusta viipaleita. Asettele kasvikset, oliivit sekä aurinkokuivatut tomaatit sopivasti lautaselle. Voit halutessassi kaataa päälle vielä lusikallisen tomaattien mausteöljyä.

3. Lusikoi raejuusto päällimmäiseksi ja koristele persiljalla.

Mainokset