Olen totutellut dieettini aikana syömään joka aamu sopivan tuhdin aamupalan, mikä oli tänään näinkin yksinkertainen: lämmintä savukylkeä sinappimajoneesilla, tuoreita kasviksia, jalopenoja sekä lasi vihreää teetä. Teen olen palauttanut ruokavaliooni piittaamatta siitä, mitä herra Atkins asiasta sanoo.
Aiemmin olen usein jättänyt aamiaisen kokonaan väliin ja syönyt töissäkin melko niukasti, mikä on sittemmin kostautunut työpäivän jälkeisellä ahmimisella, ja usein hiilihydraattipitoisilla ruuilla. Nykyään pyrin syömään myös proteiineja joka aterialla, sillä ne pitävät näläntunteen parhaiten kurissa. Tämän aamiaisen avulla nälkä pysyi poissa noin 5 tuntia.
Savukylkeä valmistaa ainakin Lapin Liha, palat ovat yleensä yli kilon kokoisia, mutta säilyvät hyvin. Maku on pekonin kaltainen, mutta tämä on valmiiksi kypsää ja myös edullisempaa.
Onkohan kellään ajatuksia millä korvaan leivässä olevat vitamiinit ja hivenaineet (Seleeni)
🙂
Liha, kala, ja kananmunat sisältävät enemmän vitamiineja ja kivennäisaineita kuin kasvikset, c-vitamiinia lukuun ottamatta. Seleenin saantitarve oli ihan olematon – muutamia mikrogrammoja päivässä, joten luulisi että viljapossu runsaasti nautittuna sisältää jo tarpeeksi. Juustosta löytyy myös. Ja jos epäilee, ainahan voi popsia hiveniä suoraan purkista. 😀