Tämä soppa maistuu vain etäisesti perinteiseltä hernekeitolta, ja muiden ainesten suuri osuus pudottaa myös sen hiilaripitoisuuden karppaajille soveltuvaksi. Ei kannata ihmetellä outoja raaka-aineita, sillä tämä on oikeasti hyvää ja hernekeitoksi todella täyttävää.

Valmistusaika: 10 minuuttia
Vaikeusaste: sikahelppo
Oma makukokemus: eipä tarvitse enää tavallista syödä…

200g savukylkeä
200g paseerattua tomaattia
1 sipuli
400g (1 tlk) valmishernekeittoa
2dl laktoositonta ruokakermaa
1dl vettä
1tl etikkaa
nokare voita
1/2tl curryjauhetta
pippurirouhetta myllystä

DSC_0008

1. Kuumenna voi kattilassa. Poista savukyljestä nahka, mutta säästä läski. Pilko liha kuutioiksi (tai käytä valmiita savukuutioita). Pilko sipuli paloiksi.

2. Kuullota liha ja sipuli kattilassa. Lisää loput ainekset ja sekoittele tasaiseksi. Anna kiehahtaa.

Advertisements