Tämä on ensimmäinen varsinainen liharuoka, jonka sävelsin kyllästyttyäni järsimään pelkkää kinkkua ja krakovan makkaraa. Voiko ruuanlaitto olla oikeasti näin tajuttoman yksinkertaista?

Valmistusaika: 10 minuuttia
Vaikeusaste: sikahelppo
Oma makukokemus: täyteläisen makuista, mutta melko suolaista

nokare voita
280g (2pkt) pekonia
1 pieni sipuli
1 keltainen paprika
1prk Creme Bonjour Cuisine (herkkutatin makuinen)

Pilko kasvikset sekä pekoni paloiksi (pekoni menee helpoiten, kun napsit koko nipun kerrallaan järeillä saksilla). Sulata voi pannussa ja kuullota sipulit ja paprikat kevyesti. Lisää pekonit ja sekoittele, kunnes ne saavat hieman väriä. Sekoita joukkoon cuisine-purkin sisältö, kiehauta ja sammuta levy. Anna oleentua muutama minuutti sekoitellen.