Tämä onkin oikeastaan ensimmäinen karppireseptini. Idea syntyi siitä, kun nettiä selaillessani luin useammastakin paikasta, että ketoruokavaliolla aterioihin joutuu lisäilemään kasviöljyjä lusikalla, että riittävä päivittäinen rasvamäärä saavutettaisiin. Tämä salaatti sisältää niin paljon öljyä, että tuskin tarvitsee enää moista murehtia. Fetapurkin öljyn seassa olevat yrtit antavat mukavasti lisämakua.
Valmistusaika: sikanopea
Vaikeusaste: sikahelppo
Oma makukokemus: helvetin hyvää, ja sopii kaveriksi melkein minkä tahansa kanssa
200g jäävuorisalaattia
250g tomaattia
250g kurkkua
1 vihreä paprika
1 purkki Sofra fetakuutiota & oliiveja öljyssä (lasinen purkki / Lidl)
kourallinen jalopenoviipaleita
Pilko kasvikset kulhoon, kaada fetapurkin sisältö öljyineen sekaan, lisää sopivaksi katsomasi määrä jalopenoviipaleita ja sekoita. Too easy.
Muista sekoittaa salaattia aina ennen syömistä, sillä öljyllä on taipumusta valua kulhon pohjalle.
Nam! Kreikka ❤ 😀
Suosittelen myös testaamaan Apetinan smoked chili -fetajuuston, nams!
Täytynee testaa. Tuohon salaattiin voisi sopia myös kreikkalaiset antipastot, joita myydään useita erilaisia niinikään Lidlissä ja öljypohjaisessa marinadissa.